Nomenaments del Bisbat d’Urgell – 2022

L’Arquebisbe-bisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives i Sicília ha fet pública la següent previsió de Nomenaments per a la Diòcesi d’Urgell. La presa de possessió es farà en temps oportú, segons convingui en cada cas.

Consell Episcopal renovat:

 • Il·lm. Mn. Josep M. Mauri i Prior, Vicari General de la Diòcesi d’Urgell.
 • Il·lm. Mn. Ignasi Navarri i Benet, Vicari General de la Diòcesi d’Urgell.
 • Il·lm. Mn. Antoni Elvira i Gorgorió, Vicari episcopal per a l’acció pastoral.
 • Mn. David Codina i Pérez, Secretari General i Canceller del Bisbat d’Urgell i Moderador de la Cúria.

NOMENAMENTS NO PARROQUIALS :

 • Sr. Eduard Ibáñez i Pulido, Adjunt al Representant personal del Copríncep episcopal d’Andorra.
 • Mn. David Codina i Pérez, Ecònom diocesà.
 • Mn. David Codina i Pérez, Canonge de la Sta. Església Catedral Basílica de Santa Maria d’Urgell.
 • Mn. Jordi Miquel i Benavent, Canonge de la Sta. Església Catedral Basílica de Santa Maria d’Urgell.
 • Mn. Josep Uriel Álvarez i Bedoya, Canonge de la Sta. Església Catedral Basílica de Santa Maria d’Urgell.

NOMENAMENTS PARROQUIALS :

 • Mn. Josep Maria Aresté i Miret, Capellà de la Comunitat de Germans Maristes del Monestir de Sta. Maria de Bellpuig de Les Avellanes, on residirà; i Administrador Parroquial de les Parròquies de la Mare de Déu Assumpta de Les Avellanes; Sta. Maria de Santa Linya; M. de D. Assumpta de Tartareu; i M. de D. Assumpta de Vilanova de La Sal.
 • Mn. Antoni Ballester i Díaz, Rector de la Parròquia de St. Jaume de Bellver de Cerdanya i també de les Parròquies de St. Martí d’Arànser; St. Andreu de Baltarga; St. Serni de Coborriu; St. Llorenç de Das; Sta. Eulàlia de Mèrida d’Éller-Cortàs; St. Pere de Lles de Cerdanya; St. Eloi de Martinet; St. Serni de Montellà del Cadí; M. de D. Assumpta de Mosoll; St. Fructuós de Músser; St. Julià de Pedra-Bor; Sta. Eulàlia de Mèrida de Pi; St. Serni de Prats i Sansor; St. Esteve de Prullans; St. Joan Bta. de Riu; St. Iscle i Sta. Victòria de Sanavastre; Sta. Eugènia de Santa Eugènia de Nerellà; St. Iscle i Sta. Victòria de Talltendre-Ordèn; i St. Climent d’Urús.
 • Mn. Gabriel Casanovas i Vila, Rector de les Parròquies de Sta. Cecília de Bolvir; Sta. Coloma de Ger; Sta. Maria d’All; St. Miquel d’Isòvol; St. Serni de Meranges; St. Pere d’Olopte; Sta. Eugènia de Saga; i St. Climent de Talltorta.
 • Mn. Juan Gabriel Arroyo Táquez, Vicari de les Parròquies de Sta. Cecília de Bolvir; Sta. Coloma de Ger; Sta. Maria d’All; St. Miquel d’Isòvol; St. Serni de Meranges; St. Pere d’Olopte; Sta. Eugènia de Saga; i St. Climent de Talltorta.
 • Mn. Ignasi Navarri Benet, Rector de les Parròquies de St. Martí d’Ansovell; St. Andreu d’Aristot; Sta. Coloma d’Arsèguel; St. Vicenç d’Artedó; St. Gervasi de Castellnou de Calcorze, Sts. Just i Pastor de Cerc i de Sta. Cecília de Vilanova de Banat.
 • Mn. Alfons Velásquez i Castañeda, Rector de la Parròquia de la M. de Déu Assumpta d’Artesa de Segre i també de les Parròquies de St. Salvador d’Alentorn; M. de D. Assumpta d’Anya; St. Miquel de Colldelrat; St. Josep de Foradada; M. de D. Assumpta de Montsonís-Salgar; St. Miquel de Rubió; M. de D. Assumpta de Seró; St. Pere de Tudela; M. de D. Assumpta de Vernet i St. Climent de Vilves.
 • Mn. Jerrick Banzuela i Rodríguez, Vicari parroquial de la Parròquia de Sta. Maria de Balaguer i Administrador parroquial de les Parròquies de la M. de D. Assumpta de Bellvís; St. Joan Bta. d’El Poal; St. Antoni d’Els Arcs; la M. de D. Assumpta d’Albesa; St. Pere de La Portella; St. Miquel de Camarasa; St. Pere de Cubells; St. Miquel de Fontllonga; Sta. Eulàlia de Mèrida de Figuerola de Meià i M. de D. Assumpta de St. Llorenç de Montgai.
 • Mn. Antoni Baldomà i Molins, Diaca adscrit a les Parròquies de la M. de Déu Assumpta de Bellvís; St. Joan Baptista d’El Poal; i St. Antoni d’Els Arcs. I continua com a Diaca adscrit a la Parròquia de Sta. Maria de Balaguer i a les  Parròquies de la M. de Déu Assumpta d’Albesa; St. Pere de La Portella; St. Miquel de Camarasa; St. Pere de Cubells; St. Miquel de Fontllonga; Sta. Eulàlia de Mèrida de Figuerola de Meià i de la M. de D. Assumpta de St. Llorenç de Montgai.
 • Mn. Francisco Alberto Angulo i Silva, Vicari Parroquial de Sta. Maria de Balaguer; i Prevere adscrit a les Parròquies de la M. de Déu Assumpta de Bellvís; St. Joan Baptista d’El Poal; St. Antoni d’Els Arcs; la M. de D. Assumpta d’Albesa; St. Pere de La Portella; St. Miquel de Camarasa; St. Pere de Cubells; St. Miquel de Fontllonga; Sta. Eulàlia de Mèrida de Figuerola de Meià i M. de D. Assumpta de St. Llorenç de Montgai.
 • Mn. Alejandro Vargas i Moncada, Vicari parroquial de la Parròquia de Sta. Eulàlia de Mèrida d’Encamp. Continua estudis a Madrid.
 • Mn. Ferran Solé i Mianes, Administrador Parroquial de les Parròquies de la M. de D. Assumpta de Ribes de Freser; St. Jaume de Queralbs, amb el Santuari de la M. de D. de Núria; St. Martí de Campelles, St. Serni de Fustanyà; St. Cristòfol de Nevà; St. Cristòfol de Toses; St. Feliu de Bruguera; St. Esteve de Pardines; St. Vicenç de Planoles; i St. Cristòfol de Ventolà.
 • Mn. Josep Montoya i Viñas, Diaca adscrit a les Parròquies de la M. de D. Assumpta de Ribes de Freser; St. Jaume de Queralbs, amb el Santuari de la M. de D. de Núria; St. Martí de Campelles, St. Serni de Fustanyà; St. Cristòfol de Nevà; St. Cristòfol de Toses; St. Feliu de Bruguera; St. Esteve de Pardines; St. Vicenç de Planoles; i St. Cristòfol de Ventolà.

One Comment

 1. danyduchaine 22 de juny de 2020 at 1:10 pm - Reply

  Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Leave A Comment