Descobreix el Programa de Setmana Santa del Santuari del Sant Crist: Una Tradició Centenària

El Santuari del Sant Crist, situat majestuosament a la part alta de Balaguer, a l’anomenat Pla d’Almatà, és una joia arquitectònica i espiritual que ha captivat devots i visitants des del segle XIV. Reconegut com a Basílica menor pel Papa Francesc el 9 de maig de 2016, aquest lloc sagrat té una rica història que es fonamenta en la fe i la devoció del poble.

Des de la seva fundació, el Santuari ha estat servit per una comunitat de clarisses, que han mantingut viva la flama de la espiritualitat i han enriquit la vida religiosa de la regió. Aquesta presència continuada des de l’any 1351 és testimoniatge de la profunda connexió entre el Santuari i la comunitat local.

Una de les tradicions més estimades és l’exercici del Via Crucis, que es realitza devotament els divendres i diumenges de Quaresma. A través d’aquest ritual, els fidels tenen l’oportunitat de reflexionar sobre el sofriment i la passió de Crist, recorrent els catorze estacions que representen els moments més significatius de la seva Via Dolorosa.

Ara, amb l’arribada de la Setmana Santa, el Santuari del Sant Crist està preparat per acollir a tots aquells que desitgin participar en les celebracions especials d’aquest temps sagrat. És amb gran emoció que anunciem la publicació del programa de la Setmana Santa de la Basílica, que ofereix una àmplia gamma d’activitats i cerimònies per a tots els fidels.

El programa inclou missa diària, confessions, processons, i altres celebracions litúrgiques que enriqueixen la experiència espiritual dels assistents. A més, hi haurà ocasions per a la meditació i la contemplació, permetent als fidels connectar amb el veritable significat de la Pasqua.

Per a aquells que desitgin participar en aquestes celebracions, us convidem a consultar el programa complet de la Setmana Santa de la Basílica del Santuari del Sant Crist. Trobareu tota la informació necessària sobre els horaris, les activitats i els detalls de cada cerimònia.

No deixeu passar aquesta oportunitat única per aprofundir en la vostra fe i unir-vos a la comunitat en aquest temps de reflexió i celebració. Que la Setmana Santa sigui una experiència de creixement espiritual i renovació per a tots els qui participin en les festivitats del Santuari del Sant Crist.

Programació de Setmana Santa